AMSaenredamstraat 32 1072CH Amsterdam.   classic-phone +31 (0)20 779 70 54

Chapter 7

Feestjes en Groepen

Arrangementen feesten en partijen

Feestje? Ook dat kan bij Café de bieb! Vanwege de twee verschillende ruimtes is het dé plek om een spetterend feest of bruisende partij te organiseren. Of dit nu gaat om het vieren van een verjaardag met een klein aantal personen of een groter feest, receptie of borrel. Wij kunnen voor elke gelegenheid een op maat gemaakt evenement samenstellen.

Bar

Bij binnenkomst bevind je je meteen in het bargedeelte. Door de boekenkasten tegen de hoge plafonds aan voelt het ruim maar toch knus aan. De bar is ruim en gemaakt van oude deuren, wat een industriële feel geeft. In dit gedeelte hangt een beamer met scherm die eventueel gratis gebruikt mogen worden bij het geven van een feest. De tafels kunnen eventueel weggeruimd worden.

Lounge

Links van de bar, een paar treden naar beneden vind u het Lounge gedeelte met een knusse open haard en de open keuken. De open keuken is ingericht als een marktkraam met vele potten met gepekelde en gefermenteerde producten, die in de hapjes en gerechten gebruikt worden. Ook deze ruimte kan leeggeruimd worden.

Afhankelijk van het aantal uur dat het feest duurt maken we een offerte op maat.

Pubquiz

Het is bij ons ook mogelijk om met een gezelschap te genieten van een voor jullie op maat gemaakte pubquiz. Geef ons een of meerdere onderwerpen en we zorgen dat er een leuk quiz uit komt die door een ware quizzmaster gepresenteerd word!

Voor meer informatie!

Vraag vrijblijvend een offerte aan indien u een feest of partij wilt organiseren, of neem contact met ons op om een afspraak te maken en de verschillende mogelijkheden te bespreken. Stuur een mail naar cafedebieb@gmail.com of bel ons op 020-779 7054

sdaf