Amsterdam, een stedentrip in eigen land

Tegenwoordig zijn we genoodzaakt om op vakantie te gaan in eigen land, maar dat is helemaal niet zo erg, zo zijn er super leuke vakantieparken op de Waddeneilanden en er zijn volop leuke steden in Nederland. In deze blog gaan wij in op het bruisende Amsterdam.

Bruisende stad Amsterdam

Een van de drukst bezochte steden in Nederland is Amsterdam. Deze fantastische stad heeft zoveel te bieden en je kunt je er gemakkelijk een paar dagen goed vermaken. Bezoek bijvoorbeeld de drukke winkelstraten, de 9-straatjes, of de PC Hoofdstraat waar je wordt overrompeld met alle mooie designermerken.

Het overweldigende nachtleven

Naast dat het een drukke winkelstad is, is het in Amsterdam ook leuk om het nachtleven in te duiken. Er zijn verschillende nachtclubs, cafés en barretjes waar jij een avond beleeft om niet te vergeten. En voordat je het nachtleven induikt kun je genieten van een lekker hapje en drankje bij Café De Bieb!

De Wallen

Een plek waar je echt geweest moet zijn tijdens jouw stedentrip in Amsterdam zijn de Wallen. Niet alleen heeft dit een enorme aantrekkingskracht voor toeristen, je hebt in deze buurt ook veel gezellige restaurants en cafés. Hier kun je struinen tussen de smalle straatjes en volg je de route naar andere bezienswaardigheden in Amsterdam. Zoals Madame Tussauds, ook wel bekend als het wassenbeeldenmuseum. Midden op de Dam vindt je dit museum waar je allerlei wassenbeelden kunt van beroemdheden en personages uit bekende films.

Verblijven in het mooie Amsterdam

Je hebt veel keuze aan hotels in Amsterdam, maar ook Bed and Breakfast, hostels en AirBnB’s. Een heel goed alternatief is een vakantiepark in de buurt. Als jij op zoek bent naar een vakantiepark in Noord-Holland kom je vaak op een wat rustiger plekje. Zo kun je na jouw gezellige uitstapjes in Amsterdam, ’s avonds tot rust komen op een luxe park. Als je geluk hebt kun je zelfs nog een duik nemen in het zwembad!

Dit vind je misschien ook leuk...