Bij dit Chinees restaurant in Den Haag moet je een keer gegeten hebben!

We hebben allemaal vast wel eens een keer gegeten bij de Chinees. Maar wist je dat er veel verschil zit in hetgeen wat je bij een Chinees restaurant in Den Haag kunt bestellen? Er namelijk verschillende soorten keukenrichtingen in de Chinese keuken. Er zijn namelijk wel acht verschillende culinaire tradities. Deze zijn onder te verdelen in Lu, Kanton, Hunan, Jiangsu, Zhejiang, Fujian, Anhui en Sichuan. Wanneer je voorkeur uitgaat naar pittig eten dan is Hot King, een Chinees restaurant in Den Haag, wellicht wat voor jou. In deze blog vertellen we hier meer over en wat Sichuan exact inhoudt. Lees snel meer!

Wat is Sichuan?

De Sichuan keuken komt zoals de naam waarschijnlijk al zegt, uit de provincie Sichuan. Deze provincie bevindt zich in Zuidwest-China. Deze keuken staat enorm bekend om haar sterke en authentieke smaken. Er wordt namelijk veel gebruik gemaakt van knoflook, chilipepers en de bekende Szechuan peper. Doordat er in de gerechten veel chilipepers en de Szechuan pepers worden gebruikt, zijn deze gerechten vaak ook pittig. Niet geschikt voor mensen met een zwakke maag!

Chinees restaurant Den Haag Hot King

Hou je van pittig eten? Dan is Hot King, een Chinees restaurant in Den Haag, zeker wat voor jou! In dit restaurant worden alle gerechten klaargemaakt volgens de Sichuan traditie. Er is zelfs een chef die van origine afkomstig is uit de provincie Sichuan. Hierdoor beleef je een echte Sichuan ervaring die je nooit zult vergeten. Alle gerechten worden geserveerd met de traditionele Sichuan pepers en Sichuan saus. Voor degene die niet tegen extreem hete gerechten kunnen, is er goed nieuws. De gerechten zijn in te delen in verschillende gradaties. Hoe meer pepers er naast het gerecht staan, des te pittiger het gerecht zal zijn. Er zijn dus voldoende mogelijkheden bij Hot King. Interesse gekregen? Reserveer dan nu een plek in het restaurant! 

Dit vind je misschien ook leuk...