Bourgondisch genieten bij de Bourgondiër

Bij restaurant de Bourgondiër kunt u een avondje ontspannen en genieten van heerlijke bourgondische gerechten. Van een heerlijk malse langzaam gegaard stuk buikspek tot op houtskool gegrilde spareribs bij restaurant de Bourgondiër heb je een ruime keuze aan verschillende vleesgerechten. Het restaurant is naast ontzettend lekker ook kindvriendelijk ingericht. Zo zijn er voldoende tablets aanwezig waarop de kinderen zich kunnen vermaken tijdens het dineren. Daarnaast zijn alle gerechten ook in kindervariant te bestellen.

Op houtskool gegrild

Niets is lekkerder dan de echte barbecue smaak aan een stuk smaak. Daarom worden alle vleesgerechten van de Bourgondiër door onze koks bereidt op een houtskool verwarmde grill bereidt. De geur van de rook geeft zo’n intense smaak aan het vlees dat je in geen ander restaurant zal proeven. Daarnaast is het open vuur in de open keuken sfeervol om naar te kijken. Je kan vanaf uw tafeltje toekijken hoe onze koks de lekkerste gerechten voor je bereiden.

Heerlijke vegetarische gerechten

Wij hoorden je al denken, maar ik dan als vegetariër? Naast de vlees- en visgerechten heeft restaurant de Bourgondiër een uitgebreide menu kaart voor vegetariërs. Van een heerlijk gevulde paprika met roomkaas, mais en aubergines tot diverse frisse salades er zijn voldoende mogelijkheden voor vegetariërs. Heeft u speciale wensen of allergenen? Geef het dan door aan het personeel en onze koks zullen wat anders heerlijks voor je bereiden.

Zowel binnen als op het terras genieten

Al helemaal enthousiast geworden van onze heerlijke gerechten. Kom dan eens gezellig een avondje genieten bij ons in het restaurant. ’s Winters kun je lekker warm bij ons terecht door de warmte van de houtskool grill, zomers kan je lekker plaatsnemen bij ons op het terras. Voor de schaduwliefhebbers zijn er grote parasols opgezet, maar daarnaast zijn er nog genoeg zonovergoten plekken aanwezig. Waar je onder genot van een koud biertje of wijntje heerlijk kunt vertoeven.

Dit vind je misschien ook leuk...