De mogelijkheden van all you can eat in Amsterdam

We kennen het vast wel: na een dagje heerlijk shoppen of een andere bezigheid is het tijd om heerlijk te eten. Men kiest er dan vaak voor om lekker uitgebreid te eten in Amsterdam. Wanneer je niet in Amsterdam woont, zal je minder snel geneigd zijn om naar huis te reizen om vervolgens te nog eens uitgebreid de tijd neemt om lekker te gaan koken. Het merendeel kiest ervoor om lekker uiteten te gaan in Amsterdam. Maar wat zijn hierin de mogelijkheden? Na een lange dag wil je overigens een plekje uitkiezen waar je waar voor je geld krijgt en niet met een hongerig gevoel weer naar huis gaat. Daarom biedt all you can eat Amsterdam de uitweg! In deze blog vertellen we je meer over de diverse all you can eat mogelijkheden in Amsterdam.

Wokken

Een van de meest bekendste vormen van all you can eat in Amsterdam is wokken. Wokken is enorm populair in Aziatische landen. Het is een speciale kooktechniek waarbij het voedsel wordt bereid in een wokpan, in verhitte olie boven een hoog vuur. Het gerecht wordt vervolgens veel omgeroerd waarbij een keuze is uit verschillende woksauzen. 

Wereldrestaurants

Ook in de zogeheten wereld restaurants is all you can eat geen onbekend begrip. Je hebt hier keuze gerechten uit diverse bekende keukens uit het buitenland. Hierbij kan je denken aan onder andere wokken, teppanyaki, barbecue, en andere bekende keukenrichtingen.

Sushi

Sushi is een enorm populair gerecht uit de Japanse keuken en bestaat uit afgekoelde gekookte rijst, zeewier en vaak ook vis en/of vlees. Hierbij zijn er verschillende variaties van te eten. Zo heb je namelijk de nigiri (een bolletje rijst met daarop een stuk vis, omelet of garnaal), de maki (een gerolde sushi waarbij het stuk vlees, vis of groente veelal in het midden is terug te vinden. Wanneer je in Amsterdam bent en trek hebt in sushi, dan is er een nieuwe All you can eat restaurant Amsterdam, genaamd Shiso. Het restaurant zal eind augustus open gaan.

Dit vind je misschien ook leuk...