Koelverse of vriesverse maaltijden?

Bent u op zoek naar een kwalitatieve maaltijdservice die gezonde maaltijden bij u thuisbezorgd? In dat geval heeft u vaak de keuze uit koelverse- en vriesverse maaltijden in Amsterdam. Beide type gerechten hebben hun voordelen en nadelen:

  • Koelvers is verser en heeft vaak een meer natuurlijke smaak
  • Koelvers is maximaal een week houdbaar in de koelkast
  • Vriesvers is maandenlang houdbaar in de vriezer
  • Diepvriesmaaltijden zijn doorgaans goedkoper en kunnen gemakkelijk op voorraad gehouden worden.
  • De vergelijker Maaltijdbutler.nl maakt alle aanbieders in Amsterdam en andere regi’s inzichtelijk
  • Op die manier kunt u snel en eenvoudig een betrouwbare en professionele aanbieder vinden

Meer info over koelverse gerechten

Een koelverse maaltijd is een smakelijk alternatief voor iedereen die genoeg heeft van diepvries-eten of tafeltje dekje. Of misschien wilt u aan diepvries niet eens aan beginnen? Nog beter! De koelverse maaltijden onderscheiden zich in smaak, omdat ze net als thuis traditioneel bereid worden: gewoon gekookt in water. Een ander voordeel van koelverse maaltijden is dat u deze kunt eten op het moment dat het u uitkomt. U hoeft dus niet te wachten tot uw maaltijd bezorgd wordt en u kunt aan tafel op elk gewenst moment. Uw koelvers maaltijd even een paar minuutjes in de magnetron en u kunt al aanschuiven!

Koelverse maaltijden worden niet gepasteuriseerd. Ook worden er geen conserveringsmiddelen of andere additieven toegevoegd om de houdbaarheid van de gerechten te verlengen. Met een koelverse maaltijd zet u een puur, gezond en smakelijk gerecht op tafel waarvan u op elk gewenst moment kunt genieten! Vult u de informatieaanvraag in en het genieten kan snel beginnen.

Hoe zit het met diepvriesmaaltijden?

Diepvriesmaaltijden, ze waren er al in de jaren ’70 van de vorige eeuw. Drievaks. En te vinden in het diepvriesvak van elke supermarkt. De discussie of dit soort eten wel zo gezond was, volgde pas later. Als u nu kijkt in het diepvriesvak van uw supermarkt, dan zijn de drievaksmaaltijden niet meer te vinden. Er wordt nu gemikt op de trendy (twee)verdieners die na werktijd de supermarkt nog even inschieten om een maaltijd te scoren. Wat doen de marketeers nu? Want de diepvriesmaaltijden zijn passé, dus moet steamfresh ons doen geloven dat we toch een goede keus maken uit de diepvries.

Inmiddels is er heel wat veranderd! Of u niet wilt of kunt koken, om wat voor reden ook, een diepvriesmaaltijd eten hoeft u echt niet meer. Want sinds enkele jaren kunt u kwalitatieve koelverse maaltijden eten. Deze worden – in tegenstelling tot hetgeen u bij uw supermarkt in het koelvak vindt – bereid zonder extra toegevoegde conserveringsmiddelen om de houdbaarheid te verlengen. Deze maaltijden worden geproduceerd en in bijna heel Nederland thuisbezorgd. Desgewenst elke week, net zo veel of zo weinig als de klant wenst zonder abonnement of andere verplichting. En dat is een grote opluchting voor een ieder die in het verleden was veroordeeld tot het eten van een diepvriesmaaltijd.

Dit vind je misschien ook leuk...