Koffie tijdens het werk, wie houdt er niet van?

Vrijwel iedereen is een koffieliefhebber. Koffie is het perfecte drankje om de dag mee te beginnen. Door de warmte en de cafeïne voel je je vaak een stuk wakkerder. Daarnaast kan cafeïne ervoor zorgen dat mensen zich meer gemotiveerd voelen om aan het werk te gaan: cafeïne geeft toch net die extra boost. Of je nu thuis werkt of op kantoor, de mogelijkheid om snel en gemakkelijk een kopje koffie te zetten zorgt echt voor betere resultaten!

Koffiepads voor snelle koffie

Op kantoor, maar ook thuis, is het fijn als je snel een kopje koffie kan zetten, maar toch kan kiezen uit verschillende soorten of smaken. Koffiepads zijn ideaal: met één druk op de knop heb je binnen een paar seconden de lekkerste koffie klaar staan om op te drinken. Voor op kantoor zijn koffiepads ideaal, omdat je makkelijk van smaak kan wisselen. Als de één liever een milde koffie heeft, maar de ander liever een deca of sterke koffie, kunnen ze simpelweg een andere pad in het koffiezetapparaat doen.

Sommige mensen vinden de smaak van koffie lekker, maar vinden het effect dat cafeïne op ze heeft niet fijn. Voor zulke mensen zijn er deca koffiepads op de markt. De koffiebonen van deze deca koffie worden op natuurlijke wijze cafeïnevrij gemaakt. Voor de liefhebbers van milde koffie worden de koffiebonen langzaam gebrand, waardoor de bonen niet gaan zweten en hun essentiële oliën behouden. Door het lichte branden behoudt de koffie een milde smaak. Bij de intense koffie worden de bonen een stuk donkerder gebrand om een bittere smaak te creëren.

Nespresso capsules voor meer variatie

Wil je graag snel koffie kunnen zetten, maar toch wat meer variatie in de soorten en smaken hebben? Dan zijn Nespresso capsules wellicht een betere optie voor jou. Net als met pads heb je met één druk op de knop een koffietje klaar staan. Maar Nespresso biedt net iets meer keuze zodat zeker de grootste koffieliefhebber hier ook zijn ding vindt: espresso, latte, deco, lungo, je hebt het allemaal!

De Nespresso capsules zijn in verschillende sterktes te verkrijgen, evenals deca. Daarnaast kun je uit diverse koffiesoorten kiezen, zoals India, Papua en Peru. Je kunt zelfs melkcapsules bestellen om lattes mee te maken als je dat lekker vindt. Natuurlijk koop je hierbij ook een Nespresso koffiemachine aan zodat de capsules compatibel zijn. Ideaal voor op kantoor als zowel voor thuis.

Dit vind je misschien ook leuk...